Kainuunportin saneerauspäätös

Tiedote Kainuun Portti Oy:n pelioikeuksien omistajille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Kainuun Portti Oy on saanut tänään 8.4. myönteisen saneerauspäätöksen. Tämä tarkoittaa sitä, että toiminta Ravintolassa, Hotellissa, Golfkentällä ja Matkaparkissa jatkuu normaalisti.

Golfkentän osalta tämä tarkoittaa sitä, että toiminta jatkuu normaalisti ja kenttähenkilökunta alkaa olla palkattu, Kenttämestarimme Jarmo Saajanne kertoi, että kenttä on talvehtinut loistavasti runsaasta lumesta johtuen.

Caddiemastereita palkataan kentän aukaisuun mennessä, joten kesää kohden kaikki alkaa olla kunnossa. Kentän hiekoitukset tehdään heti, kun lumen määrää saadaan alaspäin ja koneet saadaan kentälle. Konepuolella olemme kehittämässä suomalaista innovaatiota Paltamon kanssa, josta hyötyy myös Kajaanin kenttä.

Kajaanin kenttä valittiin toiseksi kehittyneimmäksi kentäksi kenttärankingissa ja muutenkin kenttä sai viimevuonna loistavaa palautetta kunnosta ja palveluiden lisääntymisestä. Pyrimme edelleen kehittämään toimintaa ja etuja ennen kaikkea jäsenille ja pelioikeuden omistajille.

Pelioikeuksien myynti jatkuu normaalisti ja kaikkien pelioikeuden 15.4. mennessä hankkineiden kesken arvotaan kaksi pelilippua Suomen peliin Tampereella järjestettävissä Jääkiekon MM kisoissa.

Hotellitoiminnan osalta toiminta on jatkunut normaalisti ja nyt voimme aloittaa kesän tapahtumien majoitusmarkkinoinnin. Lounas toimii kuten tähänkin asti ja uudet aukioloajat täsmentyvät kentän avautumisen myötä.

Uutena toiminta avaa Matkaparkki toukokuussa, jolla pyritään saamaan uutta matkailijaa pysähtymään Kajaaniin. Olemme tehneet työtä myös uuden tapahtumapuiston avaamiseksi Kainuun portin yhteyteen. Tästä tiedotamme myöhemmin. 

Lisätietoja Kainuun portin asioista saatte minulta

Terveisin

Reijo Riihimäki
Kainuunportti Oy 
retsi(at)rroy.fi

Posted in .