Kenttä aukeaa 9.5.2020 klo 10:00

Kajaanin Golfin kenttä aukeaa kesäviheriöille lauantaina 9.5.2020 klo 10:00 säävarauksella. Kenttä on avausviikonlopun ajan auki ainoastaan Kajaanin Golfin ja Paltamo Golfin jäsenille sekä Kajaanin Golfin pelioikeuspelaajille ja sarjakortin haltijoille. Netti- ja puhelinajanvaraus avataan torstaina 7.5.2020 klo 12:00. Peliaikojen varaus- ja maksamisohjeet ovat poikkeustilaohjeiden jälkeen alempana. 

Mikäli et ole vielä lunastanut pelioikeutta kaudelle 2020, voit tehdä sen maksamalla pelioikeuden caddiemasterille tai pyytämällä pelioikeudesta laskun sähköpostitse osoitteesta toimitusjohtaja@kajaaningolf.fi. Pelioikeuksia ja sarjakortteja on tarjolla erilaisia. Vaihtoehdot löytyvät osoitteesta http://www.kajaanigolf.fi/pelaaminen/caddiemaster/

Lisätietoa pelioikeuksista saa myös caddiemasterilta tai numerosta 040 569 1227.

Caddiemasterin toimisto sijaitsee Kainuunportin keskimmäisessä liiketilassa. Sisäänkäynnin yläpuolella on kyltti KAHVIO.

On erityisen tärkeää, että kaikki pelaajat noudattavat Covid-19-pandemian varalta annettuja ohjeita. Huomioikaa, että sääntöjen ja ohjeiden noudattamatta jättämisellä voidaan vaarantaa jopa kaikkien kenttien aukiolo poikkeusaikana!

Yleiset ohjeistukset, joita jokaisen pelaajan tulee noudattaa huolellisesti:
· Mikäli olet yli 70-vuotias tai kuulut riskiryhmään, noudata Suomen hallituksen ja THL:n antamia toimintaohjeita.
· Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään ehdottomasti kotona.
· Mikäli olet kipeä, tunnet itsesi kipeäksi tai lähipiirissäsi on jollakin flunssan oireita, älä tule pelaamaan.
· Älä saavu kentälle ja teepaikalle liian aikaisin. Suosittelemme saapumaan kentälle aikaisintaan 15 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa ja poistumaan alueelta välittömästi kierroksen jälkeen.
· Suositellaan, että ryhmä koostuu perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana
keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista.
· Pidä lipputanko paikallaan, äläkä lainkaan koske lipputankoon.
· Käytä ainoastaan omia välineitä.
· Älä koske kaverin pelipalloon.
· Lainakärryjä on saatavilla, desinfioinnista on huolehdittava itse. Kärryt löytyvät caddiemasterin toimiston edestä. Kärryjen käyttö on omalla vastuulla. Henkilökunta puhdistaa kärryt kierrosten välissä. Palautathan kärryn käytetyt kärryt-jonoon ja otat kärryn ainoastaan puhdistetut kärryt-jonosta. Suosittelemme käyttämään omia kärryjä tai kantamaan bägiä.
· Bunkkereissa ei ole haravoita.
· Tuloskortit eivät ole käytössä.
· Pallopesurit eivät ole käytössä.
· Kentillä ei ole vesipisteitä.
· Älä kättele tai halaa muita pelaajia.
· Pidä koko ajan riittävä turvaväli muihin pelaajiin (vähintään 2 metriä).
· Vältä isompia kokoontumisia niin rangella, parkkialueella kuin ykköstiilläkin.
Kokoontuminen klubialueelle on ehdottomasti kielletty!
·  Wc-tilat ovat avoinna ainoastaan caddiemasterin toimistossa ja vanhalla klubitalolla.
·  Kainuunportin ravintola, pukuhuoneet, saunat ja muut yleiset tilat on suljettu.
·  Huolehdithan oman käsidesin mukaan!

                                                                              

Peliaikojen varaukset ja maksaminen/hinnasto:

Greenfee toukokuussa kaikille pelaajille 20 € ( 9 reikää) / 30 € (18 reikää). Opiskelijoille , junioreille ja varusmiehille greenfee 12 € / 18 €.

Kajaanin Golfin jäsenet ja pelioikeuspelaajat pääsevät tekemään varauksen osoitteessa:
https://kag.nexgolf.fi/kag/member/index.html#/.

Vieraspelaajien ajanvaraus teetime.fi -osoitteen kautta tai puhelimitse
numerosta 08 613 1144.
HUOM! Mikäli teetime.fi:n kautta tehdyt varaukset maksetaan varaushetkellä eli maksu veloitetaan automaattisesti pankki-/luottokortilta, emme palauta teetime.fi:n kautta tehdyistä varauksista perittyjä maksuja. Maksutapaa ei voi siis jälkikäteen enää muuttaa.

Mikäli aiot maksaa sarjakortilla tai liikuntaseteleillä, et voi varata aikaa teetime.fi:n kautta. Varaukset tällöin numerosta 08 613 1144.

Sarjakorttipelaajia, jotka eivät ole Kajaanin Golfin jäseniä, pyydetään varaamaan lähtöaika puhelimitse numerosta 08613 1144. Muissa tapauksissa maksaminen tapahtuu caddiemasterille.

Caddiemaster palvelee 7.5. alkaen ti-pe klo 12:00 – 17.00 ja viikonloppuisin 10:00 – 17:00.
Caddiemasterin toimisto sijaitsee Kainuunportin keskimmäisessä liiketilassa. Sisäänkäynnin yläpuolella on kyltti KAHVIO. Caddiemasterille voi käydä maksamassa poletteja rangelle, pelioikeuden tai greenfeen ja ostamassa kahvilatuotteita mukaan kentälle.

Pelaaminen caddiemasterin ollessa suljettuna:
Ajanvaraus on aina tehtävä NexGolfiin. Greenfee-pelaajien tulee ilmoittaa varauksestaan sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kajaaningolf.fi. Viestistä tulee käydä ilmi pelaajan nimi ja puhelinnumero, lähtöaika ja osoite, johon lasku greenfeestä voidaan lähettää.

Pelaaminen kentällä ilman NexGolfiin varattua aikaa ja maksettua pelioikeutta tai greenfeemaksua on ehdottomasti kielletty. Kentällä suoritetaan valvontaa ja kaikista luvattomista kierroksista peritään  greenfee 60 euroa.

Tervetuloa pelaamaan!

Posted in .