Talkoot, Avauslyönti & Tarjoukset!

Nyt ollaan lähellä viheriöitä – Tule mukaan ja aloitetaan yhdessä Golfkausi 2022!

Lauantai 14.5.2022 klo 10.00

Perinteinen kevättalkoo juuri ennen kentän avaamista pidetään lauantaina 14.5. klo 10.00 alkaen ja kaikki mukaan tekemään hyvää yhteiseen harrastukseen. Aloitus Kainuun Portin pihalla ja mukana uusi kenttämestarimme Jarmo Saajanne. Talkoolaisille makkaratarjoilu ja talkoiden jälkeen pelioikeuden omistajat pääsevät pelaamaan.  

Kainuun Golfkentän avaus

Varsinainen golfkentän avaus on sunnuntaina 15.5. klo 9.00, jolloin Kapteeni suorittaa avauslyönnin. Tämän jälkeen kenttä aukeaa kaikille pelaajille. Klubi on auki sunnuntaina 9.00 – 14.00 ja maanantaista alkaen klo 9.00 – 18.00, joten nyt on viimeistään aika laittaa pelioikeusasiat kuntoon! 

Muista maksaa jäsenmaksu

Jäsenmaksun maksaminen on tärkeää, sillä ilman jäsenmaksun maksamista et pääse pelaamaan. Mikäli et ole nähnytkään laskua, niin laskun löydät Nexgolfista kohdasta ”Oma Nexgolf” ja siitä kohdasta ”Laskut”. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Mikko Heikkiseen sähköpostitse mikko.heikkinen@viesti.net tai puhelimitse 044-5796322.

ProShop osta 2 maksa 1 & Polettitarjous

Nyt on myös erinomaisen edullinen hetki päivittää golfasut kautta varten. ProShopissa toistaiseksi tarjouksena ”Osta 2, Maksa 1” ja talo tarjoaa edullisimman tuotteen. Huippulaadukkaita golftekstiilejä ja tarvikkeita riittää vielä hetken.

Polettikorttitarjous KaGin ja PaGin jäsenille! Osta 20 polettia hintaan 40,00 euroa. Erikseen 3.5 euroa.  Polettikortti toimii Paltamossa ja Kajaanissa.  Kortin voit ostaa ja ladata Kainuun Portilla.

Seppälän kenttä aukeaa perjantaina! Seppälän poletit voit ostaa toistaiseksi Kainuunportilta. Kun pelikausi alkaa, niin käythän moikkaamassa caddiemastereita! Näin caddiemasterit tulevat tutuksi, samalla saat tietoosi uusimmat tarjoukset ja kenttätiedotteet!

Posted in .