Tiedote Kajaanin Golfin jäsenistölle

Olen 10.2.2023 saanut tiedokseni Kainuunportti Oy saneerauspäätöksen.

Päätös on myönteinen ja tarkoittaa sitä, että toiminta jatkuu normaalisti golfin ja vaunualueen osalta. Hotellitoiminta päättyi 31.12.2022. Jatkossa palvelemme golffarit ja karavaanarit vanhalla klubilla.

Kajaanin golfkentän tulevaisuus on teidän käsissänne hyvät alueen golffarit. Golfin eteenpäin viemisessä tarvitaan kentällämme 250–300 pelioikeuden omaavaa henkilöä, kuten aikaisemmin kerroin. Sekä yhteistyökumppaneita, jotka aidosti haluavat kentän toimivan ja kehittyvän myös jatkossa. Yrityksien kilpailut ovat tärkeä osa kentän toimintaa. Molemmat kenttämme ovat olleet laatukunnossa kenttämestari Jarmon ja hänen porukkansa myötä ja yhteistyö Paltamon kanssa antaa hyvän mahdollisuuden yhteistyölle ja yrityskilpiluille molemmilla kentillä.

Yhteistyö on voimaa ja kaikki apu on tarpeen alueen golfin kehittämisessä. Yhteistyö Kajaanin Golf Ry:n kanssa on mennyt aimo harppauksen eteenpäin alun hankaluuksien jälkeen, ja jäsenistöstä on tullut useita innokkaita talkoolaista erilaisiin kentän kehittämiseen liittyviin projekteihin, siitä kiitos asianomaisille.

Tänä vuonna uusimme Kajaanin väylätaulut ja mainospaikat kentällä. Niihin haluaisimme löytää yhteistyökumppanit. Yhteistyö voisi olla esimerkiksi kokonaispaketti, jossa mainospaikan lisäksi voisimme tehdä myös muuta yhteistyötä, esimerkiksi yrityksen kilpailu, henkilökunnan ja vieraiden greenfeet jne.

Ottakaa ihmeessä yhteyttä minuun, mikäli innostuitte viemään Kajaanin golfia eteenpäin. Olen pyörittänyt Paltamon kenttää tänä vuonna 20 vuotta. Sielläkin on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta hyvällä yhteistyöllä olemme selvinneet kaikista murheista. Uskon, että Kajaanissa homma hoituu, kun saamme yhteisen maalin tekemiselle.

Tulevan kesän vastuuhenkilöt Kajaanissa ovat Terje vastaavana klubilla ja Jarmo kenttämestarina molemmilla kentillä. Haemme molemmille kentille kesätyöhön lisäksi iloisia ja palvelualttiita henkilöitä caddie ja kahvila/ravintola työhön Paltamon ja Kajaanin kentille. Henkilöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä ja hankkia hygienia-, sekä anniskelupassi ennen työn aloittamista. Ottakaa ihmeessä yhteyttä, mikäli työ kiinnostaa.

Ottakaa yhteyttä, mikäli kysyttävää tulee. Helpoimmin minuun saa yhteyden sp. viestillä retsi@rroy.fi . Vastaan myös mahdollisuuksien mukaan puhelimeen 0400 499388.

Upean Golfkesän odotusta.

Terveisin,

Retsi Riihimäki
0400 499 388
retsi@rroy.fi

Posted in .