Tiedote Kajaanin Golfin jäsenistölle

Kiitos!

Olen saanut palautetta edellisestä viestistäni ja siihen liittyen haluan tarkentaa pelikauteen 2023 liittyviä asioita.

Kenttähenkilökunnan asioihin en halua sekaantua, koska kenttämestari vastaa kenttähenkilökunnasta, sen riittävyydestä ja toimenkuvista budjetin mukaisesti, kuten he ovat vastanneet aina. Miten kukakin kenttämestari on porukkansa valinnut, on ollut kenttämestarin oma asia.

Toisena asiana on tullut esille, että salaamme tietoja, enkä tiedota asioista. Olen aina pitänyt avoimena sähköpostin tai puhelimen tiedot, jotta saisitte kaiken tiedon, mitä tarvitsette suoraan minulta, ettei tarvitse puhua mitä sattuu ja keksiä mitä ihmeellisempiä tarinoita. Alla jälleen kerran yhteystietoni, mikäli kysyttävää on jäänyt tai mikäli jokin asia ahdistaa. Laitan liitteeksi vielä yhteen kysymykseen liittyvän vastauksen liittyen Paltamo Golf Oy:n tuloksesta vuodelta 2021, koska se ei ole ollut kysyjän tiedossa ja vaikka se ei mitenkään liity Kajaanin Golfin toimintaan.

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Alla muutamia vastauksia muihin tulleisiin kysymyksiin.

Pelioikeuden hankkiminen on kaikille golffareille nykyään vapaaehtoinen hankinta, paitsi niille, jotka tekivät viiden vuoden sopimuksen pelaamisesta. He pelaavat sopimuksen mukaisesti 450 € kausimaksulla. Totuus kuitenkin on se, että mikäli haluamme pelata golfia Kajaanissa myös tulevaisuudessa, pelikausimaksun maksaneiden pelaajien määrä tulee saada palautettua 250–300 pelaajan tasolle (osakekentän aikana pelioikeuden maksoi reilut 460 osakkeen omistajaa, pelasivat he tai eivät). Jotta kenttä saadaan pidettyä nykyisellä tasolla tai mahdollisesti vielä kehittää kenttää, tulee pelikausimaksun maksaneita, sekä yhteistyökumppaneita saada lisää. Mikäli määrä pienenee aiheuttaa se pelikausimaksussa merkittävää nostopainetta. Tätä yritin kertoa teille edellisessä viestissä.

Minulta on kysytty pelioikeuden maksamisesta kahdessa osassa.

Mikäli pelioikeudesta on maksettu tammikuun 2023 loppuun mennessä vähintään puolet on tarjoushinta 520 € voimassa. Loppuosa tulee olla maksettuna huhtikuun loppuun mennessä. Sen jälkeen maksettaessa kausimaksu on 620 €.

Maksaa voi myös liikuntakorteilla tai seteleillä. Pro Mikko ottaa liikuntasetelit vastaan ja tilittää ne eteenpäin.

Paltamon pelioikeus

Paltamon pelioikeus Kajaanin jäsenille. Kajaanin ja Paltamon jäsenet pelaavat toistensa kentillä jäsenhinnalla myös kaudella 2023. Pelikausi tarjous rakennetaan Paltamoon, kun saadaan peruskuviot kuntoon. Tiedotan asiasta myöhemmin, mutta tarjous tehdään. Ajatus saman henkinen kuin viime vuonna.

Kajaanissa pelataan pelikaudella 2023 jokaisessa tapauksessa ja Terje hoitaa näillä näkymin ”uudella” vanhalla klubilla head caddiemasterin tehtävät valitsemallaan porukalla.

Annan myös henkilökohtaisen takaukseni siitä, mikäli Kajaanissa ei pelata niin pelioikeus on voimassa Paltamossa rauhoittaakseni myös ”epäileviä Tuomaksia”.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin asia painaa mieltänne.

Loistavaa golfkautta 2023 !

Terveisin

Reijo ”Retsi” Riihimäki, retsi@rroy.fi, 0400 499388

LIITTEET

Posted in .