Avoinna

 

Klubi on suljettu kaudelta 2023

Tervetuloa - Kajaanin Golf

 

Kajaanin Golf sijaitsee valtatie 5 varrella, noin kolme kilometriä Kajaanin keskustasta etelästä tullessa. 

Kajaanin Golf on aktiivinen keskus - Golfkenttä, Matkaparkki, ProShop & Ravintola.

 

Golffareille tarjolla 9-reikäinen kaunis ja haastava kenttä.

Ajanvaraus

 

Ajanvaraus jäsenille NextGolf palvelusta ja 

vieraspelaajille Teetime.fi -palvelusta.

 

Voit varata ajan suoraan myös

puhelimitse (08) 6131 144

Päivässä Golfariksi -kurssi 59 €

 

Tervetuloa golfin pariin hauskalla ja rennolla tavalla. Päivän aikana opit niin golfin sanastoa, sääntöjä, kuin itse pelaamistakin ja kurssin päätteeksi saat green cardin.

Alkeiskurssit & Opetus

 

Kajaanin Golfin golfopettajana toimii Golfpro Mikko Heikkinen, joka vastaa niin alkeiskurssien kuin myös yksityistuntien pitämisestä.

 

Seuran junioreiden kesäharjoitukset pyörivät 2-3 kertaa viikossa ja maksuttomat seuraharkat läpi kesän.

 

Tiedustelut ja varaukset

 

Mikko Heikkinen

044-579 6322

 

Liity jäseneksi

 

Liity mukaan mukavaan harrastukseen ja kaveriporukkaan. Ja kentälle pääset vaikka samana päivänä, sillä Green Cardin voit suorittaa päivässä.

Ajankohtaista

 

  

Jäsentiedote 8.5.2023

 

Kelit lämpenee ja kesä lähenee vauhdilla. Nyt on viimeistään aika kaivaa mailat esille ja alkaa miettiä tulevaa kesää ja golffia.

 

Golfkurssit pyörähtävät käyntiin jo reilun viikon päästä sillä ensimmäinen Päivässä Golfariksi kurssi pidetään keskiviikkona 17.5. klo 16.30-20.30. Päivässä Golfariksi kursseja järjestetään läpi kesän aina keskiviikko iltaisin sekä viikonloppuisin. Mikä olisikaan helpompi tapa aloittaa golf? Kesän kurssiaikataulut löydät Opetus-sivulta.

 

Kajaanin Golf ry järjestää maksuttomat seuraharjoitukset jäsenille tänäkin vuonna. Harjoituksia järjestetään lauantaisin klo 16-18 välillä ja naisille ja miehille on tietenkin omat ryhmät. Harjoituksia on kesän aikana yhteensä kymmenen kertaa joka viikko vaihtuvilla teemoilla. Kaikki kesän harjoitusajat löydät osoitteesta Opetus-sivulta.

 

Seuran juniorit palaavat Seppälästä takaisin ”kotiin” ja tulevat meidän kaikkien iloksi pyörimään enemmän Kajaanin golfkentällä. Kesätreenit alkavat heti koulujen loputtua ja juniorit harjoittelevat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-12 välillä.

 

Kilpailukalenteri alkaa pikkuhiljaa hahmottua, mutta jotain pieniä muutoksia voi vielä kevään aikana kalenteriin tulla. Tänä kesänä kilpailut tullaan järjestämään Gamebook-sovelluksen kautta, joten edessä on muutoksia vanhoihin tuttuihin tapoihin. Kilpailukalenteriin liittyvissä asioissa/parannusehdotuksissa voit olla rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen.

 

Seuran kevätkokouksessa jäsenistöllä oli toiveena sääntökoulutus. Sellainen tullaan järjestämään toukokuun aikana, mutta aika ja paikka ei ole vielä selvillä eli sitä tietoa joudutaan vielä hetki odottelemaan.

 

Tämän hetken tiedon mukaan golfklubin aukaisu näyttäisi olevan maanantaina 15.5.2023, mutta siihen voi vielä tulla muutoksia.

 

Golfterveisin,


Mikko Heikkinen
044-5796322

 

 

 

  

Galleria